De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

BIJZETTAFELS

In een wachtkamerinrichting zijn bijzettafeltjes een must, zowel geïntegreerd aan een wachtkamerbank, als vrijstaand in een ruimte, komen ze goed van pas. Zo is het bijvoorbeeld handig om tijdschriften of informatieve brochures van uw bedrijf op een tafeltje te leggen.

KALEOX

Kaleox, een enorm diverse bijzettafel, leverbaar met een rond of vierkant blad en grote verscheidenheid aan onderstellen. Zo is Kaleox leverbaar met een 4-poots, zuilvoet rond/vierkant, stervoet of draadframe. Daarnaast is er de keuze uit 2 tafelhoogtes, het blad is standaard uitgevoerd in 12 mm HPL.

VOO VOO

Een eenvoudige bijzettafel passend bij de fauteuil en wachtkamerbank uit de Voo Voo serie. De Voo Voo salontafel is leverbaar in 3 uitvoeringen: met een vierkant of rechthoekig blad of als de Voo Voo Work, een klein werktafeltje waar vanaf de bank met een laptop aan gewerkt kan worden.

KENSHO

Kensho, een uniek, Italiaans ontwerp, erg leuk om naar te kijken door zijn driehoekige design in combinatie met het strakke onderstel. Leverbaar met een trompetvoet of stervoet, in diverse hoogtes en een aantal vrolijke kleuren. Combineer de verschillende modellen voor een speels effect in de wachtkamer!

KUBUS

Houten, salontafel Kubus geeft u wachtkamer of receptie-ruimte een warme en sfeervolle uitstraling. Kubus wordt vervaardigd uit massief teakhout en is leverbaar in 4 afmetingen. Optioneel kan de tafel worden voorzien van een aantal houtbehandelingen. Deze salontafel past mooi bij het andere meubilair uit de Kubus reeks.

TANGO

Bijzettafel Tango een eenvoudig en elegant ontwerp van Nederlandse bodem. Tango is voorzien van een alu gepolijst 3-poots frame en een rond of vierkant blad in melamine, HPL of SCL. Optioneel is Tango leverbaar met een opklapbaar blad, waardoor er meerdere tafels compact opgeborgen kunnen worden.

C-ANENOME

C-anenome een unieke bijzettafel in zijn soort, ge├»nspireerd door zeeanemonen, een speelse toevoeging aan de wachtkamer. Leverbaar in 7 vrolijke kleuren,  optioneel met een opdekstoffering op de zitting ook te gebruiken als poef. Wat weer handig is als extra zitplek bij onverwachts bezoek.

CONTACT

www.receptie-balie.nl
Toermalijnring 1600
3316 LC DORDRECHT
Tel: 078 617 65 30

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30