De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

BALIE ENTRE

Ontvangstbalie Entree, een plaatje voor in de receptie, in het kantoor van een secterasse, een entreehal of andere ruimtes waar kort contact met een klant of bezoeker plaatsvindt. Entree heeft door zijn organische vormgeving een moderne en vriendelijke uitstraling die uitnodigend is voor een bezoeker, klant of zakenpartner. De verticale lichtlijsten benadrukken dit design en geven duidelijk de plaats van de entree aan, zo wordt de balie het focus punt in de ruimte.

 

Entree is modulair opbouwbaar uit diverse, losse elementen, er is keuze uit rechte en gebogen elementen en lage modules in diverse afmetingen, optioneel kan er ook een railing aan de balie worden toegevoegd. Ook bij de Entre balies is het mooi om rechte en gebogen elementen met elkaar te combineren, zo creëert u zelf een balie die het beste bij uw beschikbare ruimte past. Natuurlijk adviseren we u graag bij het creëren van een mooie balie, met behulp van tekeningen visualiseren we uw ruimte, waarin we de balie in 3D optekenen, zo ontstaat er direct een duidelijk beeld van hoe de ruimte er in de toekomst uit kan komen te zien.

Het front van balie Entre is leverbaar in 20 melamine kleuren en 10 fineer kleuren, voor het corpus is er de keuze uit 10 matte MDF kleuren, tussen het front en het corpus bevindt zich een paneel in gesatineerd glas. Voor het bureaublad kunt u kiezen uit 20 kleuren melamine of 10 kleuren fineer, het topblad is uitgevoerd in transparant glas. De railing is uitgevoerd in roestvrijstaal, de steldoppen in zwart.

Melamine kleuren
Natuurlijk fineer kleuren
MDF mat kleuren

ACCESSOIRES & ELEKTRIFICATIE

 • Incl. kabelpoorten
 • Inc. verticale lichtlijsten
 • Railing

BEKIJK OOK:

IMPRESSIES

KLEURRIJKE WACHTKAMERINRICHTING

STIJLVOLLE RECEPTIERUIMTE INRICHTING

MODERNE DESIGN STOELTJES IN WACHTKAMER

 

TIPS!

 • Tip 1

  De receptie/wachtkamerruimte is dé eerste indruk van uw bedrijf. Zorg daarom voor een verzorgde inrichting, passend bij de identiteit van uw bedrijf!

 • Tip 2

  Zorg ervoor dat uw klanten, zakenpartners en bezoekers zich op hun gemak voelen tijdens het wachten. Zo gaan zowel zij als u fijner een gesprek of behandeling aan.

 • Tip 3

  Zorg voor afleiding tijdens het wachten, leg een stapeltje tijdschriften neer, zorg voor een speelhoekje voor de kinderen en biedt uw wachtenden eventueel een kopje koffie aan. Hierdoor lijkt het wachten korter, dan werkelijk het geval is.

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30