De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

FAUTEUILS

In de wachtkamer is vaak een informele sfeer gewenst, deze sfeer creƫert u met luxe fauteuils, waarin uw klanten zich op hun gemak voelen. Kies daarom voor comfortabele fauteuils met een lage of hoge rug voor nog meer privacy.

KOPPA

Koppa heeft een speelse uitstraling door de organische vormgeving van de kuip. De keuze van het onderstel bepaalt de verdere uitstraling van de stoel zo is er de keuze uit een: trompetvoet, stervoet, 4-poots en glijdoppen frame. Optioneel kan de kuip ook in twee kleuren worden gestoffeerd.

LEGVAN

Fauteuil Legvan staat bekend om zijn strakke vormgeving en moderne design, een fauteuil die uitermate geschikt is voor wachtkamers en receptieruimtes. Legvan geeft stabiliteit en comfort door zijn stevige frame en brede armleggers en is leverbaar in een fauteuils of een 2,- 3-, of 4-zits bank.

KAYAK

Kayak een unieke, designfauteuil voor heerlijk comfortabel wachten. Afhankelijk van het doel van de ruimte heeft u de keuze uit 3 rughoogtes: laag, middelhoog en hoog en de keuze uit 4 onderstellen. Kayak is leverbaar in diverse stofgroepen en kleuren, optioneel kan er worden gekozen voor een stiksel afwerking.

KROKUS

Loungestoel Krokus, een eenvoudig en elegant ontwerp van Italiaanse bodem. Deze comfortabele stoel heeft een fijn zitcomfort door zijn zachte zitting en rondlopende zitschaal. Voor het onderstel is er de keuze uit 3 uitvoeringen: stervoet, trompetvoet of een een glijdoppenframe.

KOCCOLA

Koccola is een echte eyecatcher voor in de wachtkamer. Het strakke en speelse ontwerp is afkomstig uit Italiƫ en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Koccola is leverbaar in diverse kleuren en stofgroepen, optioneel leverbaar met een gecapitonneerd stiksel detail en/of in een duo kleurige stoffering.

CARA HIGHLINE

Cara heeft een eenvoudige uitstraling en functioneel. Cara Highline is everbaar met een middelhoge of hoge rug, in diverse stofgroepen en kleuren, optioneel kan er worden gekozen voor een duo (tweekleurige) stoffering. De (middel)hoge rug biedt privacy tijdens telefoongesprekken of een belangrijk overleg.

CONTACT

www.receptie-balie.nl
Toermalijnring 1600
3316 LC DORDRECHT
Tel: 078 617 65 30

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30