De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

GARDEROBE

U maakt u receptieruimte pas helemaal af met accessoires die passen bij de inrichting en identiteit van uw bedrijf , denk hierbij aan: lampen, 
plantenbakken, brochurehouders en een leuke kapstok. Voor de garderobe heeft u keuze uit diverse wand en vrijstaande kapstokken.

FLOW

Wandkapstok Flow, dé ideale kapstok bij weinig beschikbare vrijstaande ruimte, maar wel behoefte aan garderobe ruimte. Flow is leverbaar met: 1, 3 of 7 jashaken in hoogglans wit of zilvergrijs, de haken kunnen los of in serie worden bevestigd, optioneel kunnen de haken worden voorzien van een magneetbevestiging.

KANGAROO

Het opvallende en speelse design van wandkapstok Kangaroo geeft een boost aan iedere receptie-, of wachtkamerruimte! Kangaroo is vervaardigd uit massief gegoten aluminium en leverbaar in 4 vrolijke kleuren, optioneel is de kapstok ook leverbaar in glanzend, gepolijst aluminium.

BAMBOO

Kapstok Bamboo, de naam zegt het eigenlijk al, de staanders van deze design kapstok zijn vervaardigd uit bamboe en worden vervolgens geplaatst op een stalen grondplaat. Per staander is de kapstok voorzien van  5 jashaken, uitgevoerd in mat kunststof. Bamboo is leverbaar met 1 of 3 staanders, in diverse kleuren.

BEND

Design en functionaliteit komen samen in het ingenieuze ontwerp van vrijstaande kapstok Bend. De kapstok bestaat uit 3 gebogen metalen staanders, die bij het voetstuk en de kapstok haken samenkomen en zijn verbonden d.m.v. aluminium gepolijste verbindingen. Bend is leverbaar in 3 kleuren: geel, wit en grijs.

POLE

Design kapstok Pole past door zijn eenvoudige en moderne design bijna in iedere entree of wachtkamer, waarbij de ronde vormen de kapstok een vriendelijke en uitnodigende uitstraling geven. Pole is vervaardigd uit staal en leverbaar in: fuchsia, wit, zwart, blauw of oranje. De bijbehorende kledinghangers zijn los te bestellen.

TREE

Door zijn organische vormgeving in de vorm van een boom is Tree een echte eyecatcher voor thuis of op kantoor. Deze design kapstok fleurt iedere ruimte op en biedt plaats voor wel 20 jassen.

De staanders van Tree zijn vervaardigd uit MDF, de  kapstok knoppen uit gepolijst aluminium, Tree is leverbaar in 3 kleuren.

CONTACT

www.receptie-balie.nl
Toermalijnring 1600
3316 LC DORDRECHT
Tel: 078 617 65 30

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30