De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

BALIE HORIZON

Design en functionaliteit komen samen in het moderne ontwerp van balie Horizon. De strakke lijnen geven het ontwerp een eigentijdse uitstraling en maken deze balie tot een eyecatcher in iedere receptieruimte of wachtkamer. Zo ontstaat er met balie Horizon een duidelijk aanspreekpunt voor uw klanten en/of zakenpartners.

 

Receptiebalie Horizon voldoet aan de individuele wensen van de gebruiker omdat er met losse modules en elementen zelf een balie kan worden samengesteld. Zo is er de keuze uit: rechte elementen, hoek elementen, lage modules en losse opzetelementen. Ook kan er optioneel een railing worden toegevoegd. De modules zijn standaard voorzien van een horizontale verlichtingsstrip, achter gematteerd glas.

Voor het onderste element van balie Horizon is er de keuze uit 20 kleuren melamine of 10 kleuren mat MDF, voor het bovenste element is er naast melamine en MDF ook nog de keuze uit 10 kleuren natuurlijk fineer of 2 kleuren gezandstraald glas. Het werkblad wordt uitgevoerd in melamine, waar er keuze is uit 20 kleuren, het voorste deel van het werkblad kan naast melamine ook in 10 kleuren MDF worden uitgevoerd.  De sokkel wordt standaard uitgevoerd in HPL, in de kleur aluminium, de railing in roestvrij staal. De losse opzetelementen met horizontale belijning kunnen in gezandstraald glas met een dikte van 10 mm worden uitgevoerd of in 25 mm MDF, bedekt met PVC folie in de kleur roestvrijstaal.

Melamine kleuren
Natuurlijk fineer kleuren
MDF mat kleuren

ACCESSOIRES & ELEKTRIFICATIE

 • Incl. kabelpoorten
 • Inc. horizontale verlichtingsstrip achter gematteerd glas
 • Opzetelementen

BEKIJK OOK:

IMPRESSIES

KLEURRIJKE WACHTKAMERINRICHTING

STIJLVOLLE RECEPTIERUIMTE INRICHTING

MODERNE DESIGN STOELTJES IN WACHTKAMER

 

TIPS!

 • Tip 1

  De receptie/wachtkamerruimte is dé eerste indruk van uw bedrijf. Zorg daarom voor een verzorgde inrichting, passend bij de identiteit van uw bedrijf!

 • Tip 2

  Zorg ervoor dat uw klanten, zakenpartners en bezoekers zich op hun gemak voelen tijdens het wachten. Zo gaan zowel zij als u fijner een gesprek of behandeling aan.

 • Tip 3

  Zorg voor afleiding tijdens het wachten, leg een stapeltje tijdschriften neer, zorg voor een speelhoekje voor de kinderen en biedt uw wachtenden eventueel een kopje koffie aan. Hierdoor lijkt het wachten korter, dan werkelijk het geval is.

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30