De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

IMPRESSIES

Hieronder vindt u een aantal referentie afbeeldingen van bedrijven waar wij de inrichting van de receptie en/of wachtkamer mochten verzorgen.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos, er is veel keuze in stijl, materialisatie, uitvoeringen van meubilair en kleuren.

Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden voor de inrichting van uw receptie/wachtkamerruimte!

Voor de inrichting van de wachtkamer is er gekozen voor Kicca en Snow Junior stoelen in combinatie met Introtec bijzettafeltjes. De receptieruimte is ingericht met een strakke Casus balie, een speciale Entree balie opstelling en mooie Giroflex 353 bureaustoelen en conferentiestoelen. De accentkleur voor deze inrichting is rood passend bij de identiteit van het bedrijf.

Voor de wachtkamer is er in deze huisartsenpraktijk gekozen voor een combinatie van Noa wachtkamerstoelen en Noa wachtkamerbankjes. De stoelen en bankjes zijn uitgevoerd in melamine, waarvan er een aantal zijn voorzien van een zachte opdekstoffering op de zitting en armleggers.

Een vrolijke wachtkamerinrichting gecreƫerd met modulaire zitbank Voo Voo passend bij de huisstijl van het bedrijf!

De Kalea wachtkamerbankjes zijn uitgevoerd met een witte kuip en een zwarte rug, voor een strakke uitstraling in de wachtkamer.

DYNAMO

Vrolijke kleuren en zachte materialen voeren de boventoon bij de wachtkamer inrichting van deze zorginstelling. Voor de inrichting is er gebruik gemaakt van fauteuils: About a Lounge chair Low, bijzettafeltjes Bella, Lacrosse I tafels en een combinatie van Charlie en Orte wachtkamerstoelen.

Hier vindt u een overzicht van een aantal verschillende balies de door ons geleverd zijn. Van strakke modules met heldere lijnen, tot organische vormen, wat u stijl ook is, voor iedere ruimte is er een balie! Daarnaast is er ruime keuze in afmetingen,  afwerking en kleurgebruik.

CONSULAAT ANGOLA (ROTTERDAM)

HUISARTSENPRAKTIJK MARIASTRAAT

BRING

DIVERSE BALIES

HUISARTSENPRAKTIJK VEUR

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30