De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

BALIE LAP

Het design van balie Lap, heldere lijnen en een eenvoudige vormgeving, uitermate geschikt voor een verzorgde en zakelijke uitstraling in de receptie-ruimte of wachtkamer.

 

Door het gebruik van rechte of gebogen elementen kunt u zowel een moderne en strakke uitstraling creëren als een warme en eigentijdse uitstraling. Als u er de ruimte voor heeft kan het ook erg mooi zijn om de rechte en gebogen elementen met elkaar te combineren.

 

Lap is modulair opbouwbaar uit universele, losse elementen, hiervoor is de keuze uit rechte of gebogen elementen. Daarnaast is er nog de keuze uit een laag of hoog model, het hoge model is voorzien van een geperforeerd metalen opzetstuk met daarop een topblad. Vaak doet een balie ook dienst als één of meerdere werkplekken voor uw medewerker(s), hierbij is privacy voor u en uw medewerkers van groot belang. Dan is het hoge model van Lap de uitkomst, het model biedt privacy door de gesloten zijkanten en het hoge front, maar straalt wel een bepaalde transparantie uit door de perforatie van het opzetelement. We denken graag met u mee voor een passende balie opstelling in uw beschikbare ruimte, neem hiervoor even contact met ons op!

Het front en de corpus van ontvangstbalie Lap kan in 20 kleuren melamine of 10 kleuren mat MDF worden uitgevoerd, voor het bureaublad van de balie is er de keuze uit de 20 melamine kleuren. De sokkel van Lap wordt uitgevoerd in HPL in de kleur aluminium, het metalen opzetelement in gepoedercoat metaal, ook in de kleur aluminium. Voor de top van de balie is er de keuze uit 20 HPL kleuren of 10 matte MDF kleuren. De steldopjes van de balie worden standaard in zwart uitgevoerd.

Melamine / HPL kleuren
MDF mat kleuren

ACCESSOIRES & ELEKTRIFICATIE

 • Incl. kabelpoorten
 • Verrijdbare CPU houder

BEKIJK OOK:

IMPRESSIES

KLEURRIJKE WACHTKAMERINRICHTING

STIJLVOLLE RECEPTIERUIMTE INRICHTING

MODERNE DESIGN STOELTJES IN WACHTKAMER

 

TIPS!

 • Tip 1

  De receptie/wachtkamerruimte is dé eerste indruk van uw bedrijf. Zorg daarom voor een verzorgde inrichting, passend bij de identiteit van uw bedrijf!

 • Tip 2

  Zorg ervoor dat uw klanten, zakenpartners en bezoekers zich op hun gemak voelen tijdens het wachten. Zo gaan zowel zij als u fijner een gesprek of behandeling aan.

 • Tip 3

  Zorg voor afleiding tijdens het wachten, leg een stapeltje tijdschriften neer, zorg voor een speelhoekje voor de kinderen en biedt uw wachtenden eventueel een kopje koffie aan. Hierdoor lijkt het wachten korter, dan werkelijk het geval is.

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30