De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

WACHTKAMERBANKEN

Wachtkamerbanken met meerdere zittingen zijn ideaal voor de inrichting van medische instellingen, door de vermindering van frames ogen de bankjes niet alleen rustiger in de ruimte, maar is er ook makkelijker onder schoon te maken, wat zeer praktisch is voor instellingen waar hygiëne voorop staat. Combineer wachtkamerbanken met stoelen uit dezelfde serie voor een speels effect en een eenheid in de ruimte.

OSCAR

Wachtkamerbank Oscar heeft een eenvoudig, functioneel en modern design. Oscar is voorzien van een vierkant, 4-poots frame en kan in 3 kleuren worden uitgevoerd, de zitkuipen zijn leverbaar in hout of laminaat in diverse kleuren. Leverbaar in een 2- of 3-zits uitvoering en optioneel met een tafelblad.

KALEA

Mooi in zijn eenvoud dat is wachtkamerbank Kalea. Door de rug in een andere kleur als de kuip te kiezen creëert u subtiel een kleuraccent in de ruimte. Natuurlijk kunnen de kuip en rug ook gewoon in één kleur worden uitgevoerd. Kalea is optioneel leverbaar met armleggers, in een 2-, 3-, of 4-zits uitvoering.

NOA

Noa heeft een moderne uitstraling door zijn strakke onderstel en zitkuip(en) die uit één stuk gevormd zijn. De kuipen zijn vervaardigd uit  gelamineerd beukenhout en afgewerkt met een melamine toplaag, wat er niet alleen mooi uit ziet maar ook zorgt voor een fijn zitcomfort. Leverbaar in een 2-, 3-, of 4-zits uitvoering.

MAGS

Minimalistisch design in een modern jasje, de Mags zitbank is modulair opbouwbaar uit losse elementen in diverse afmetingen. Zo is er o.a. de keuze uit hoek-, middenstuk en lounge elementen.

Waarbij de diepe zitting en hoge armleuningen niet alleen zorgen voor een mooie uitstraling maar ook voor extra fijn zitcomfort!

KUADRA TOP

Kuadra Top is dé ideale bank als er behoefte is naar privacy in de receptie- of wachtkamerruimte. De hoge, geblokte wanden geven de bank een eigentijdse look en zorgen er bijvoorbeeld voor dat u niet op uw vingers wordt gekeken tijdens een belangrijk overleg. De Kuadra Top is leverbaar in diverse kleuren en stofgroepen.

KOMODO

Komodo, dé ideale wachtkamerbank voor een huiselijke en informele sfeer op kantoor. De eenvoudige en strakke lijnen van Komodo zorgen ervoor dat de bank goed te combineren is met diverse interieurstijlen. Komodo mooi voor zowel thuis als op kantoor, leverbaar in diverse kleuren en stofgroepen.

CONTACT

www.receptie-balie.nl
Toermalijnring 1600
3316 LC DORDRECHT
Tel: 078 617 65 30

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30