De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

WACHTKAMERINRICHTING

' DE RECEPTIE / WACHTKAMER, DE EERSTE INDRUK VAN UW BEDRIJF! '

De entree van uw bedrijf, instelling of kantoor geeft uw bezoekers een eerste indruk van de organisatie!

 

Dat belangrijke eerste oordeel dat hier gevormd wordt, kunt u bijsturen met een aangename, goed verzorgde ontvangstruimte, waar mensen zich direct op hun gemak voelen. Hier kunt u ook de identiteit van uw bedrijf mee uitstralen; modern, chique, creatief, transparant, stijlvol, zakelijk, gastvrij, open, trendy, enz.

 

Vergeet niet dat een aangename entree ook voor uw medewerkers bijdraagt aan een prettige werkomgeving! De ontvangstbalie fungeert vaak ook als werkplek voor één of meerdere medewerkers. Een kast is dan vaak noodzakelijk. Een mooie kastenwand in dezelfde kleur als de balie geeft echter een duidelijke meerwaarde.

 

Het meubilair in de ontvangstruimte (van bijvoorbeeld een medische praktijk), kan variëren van een kleine hal met receptiebalie en wachtkamerbankje, tot een representatieve receptieruimte met een luxe receptiebalie, een bijpassende design zithoek en een warm aangeklede wachtruimte.

De vormgeving en kleur van de meubelen zijn daarbij belangrijk. Leuke accessoires als lampen, plantenbakken en garderobe maken de ruimte af. Onze interieuradviseurs hebben reeds vele ontvangstruimtes met receptiebalie en een mooie aankleding ingericht en adviseren graag met duidelijke, 3D tekeningen.

Ons receptie/wachtkamermeubilair is verdeeld in de volgende categorieën:

Wachtkamerstoelen Wachtkamerbanken Fauteuils Bijzettafels Garderobe
Receptiebalies

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30