De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

WACHTKAMERSTOELEN

Laat uw bezoekers plezierig wachten op comfortabele wachtkamerstoelen, stoelen met een goed zitcomfort, een mooie uitstraling en een degelijk en stabiel frame. Voor extra zitcomfort kunt u kiezen voor een (opdekstoffering) op de zitting en/of rug, voor nog meer stabiliteit kunt u de stoelen eventueel ook van een koppeling voorzien.

SNOW

Snow is door zijn speelse ontwerp een echte aanvulling in uw wachtkamer. Dit scherp geprijsde stoeltje is volledig vervaardigd uit polyropyleen en hierdoor ook geschikt voor buitengebruik. Snow is bovendien licht in zijn gewicht, hufterproof, leverbaar in 8 vrolijke kleurtjes en maar liefst stapelbaar tot 8 stuks!

KICCA

Kicca een uniek en eigentijds ontwerp van Italiaanse bodem. Het speelse design van de rug is niet alleen mooi, maar geeft ook nog eens een steuntje in de rug bij het opstaan. Kicca is leverbaar met diverse frames, in 8 kuip kleuren en is optioneel ook te voorzien van een (opdek) stoffering.

KALEA

Eenvoudig, Italiaans design, leverbaar in diverse uitvoeringen en 8 mooie kleuren. Daarnaast is Kalea ook leverbaar met een witte kuip en alleen een gekleurde rug, dé perfecte manier om op een subtiele manier een ruimte meer kleur te geven.

NOA

Noa staat bekend om zijn strakke design afkomstig van Nederlandse bodem. Noa wordt standaard uitgevoerd met een melamine kuip en kan optioneel worden voorzien van een (opdek)stoffering op de rug of op de rug en zitting. Stapelbaar tot 20 stuks en optioneel te voorzien van een koppeling en armleggers.

CURVY

Curvy is een elegante verschijning in iedere ruimte, door zijn voorgevormde zitkuip biedt dit mooie ontwerp bovendien goed zitcomfort aan de gebruiker. Curvy is leverbaar in 3 uitvoeringen: in kunststof of hout, met een gestoffeerde zitting of volledig gestoffeerd, optioneel leverbaar met diverse accessoires.

LYNX III

Lynx III, stijlvol vormgegeven in een modern jasje. Uitgevoerd met  een polypropylene kuip en slank 4-poots, verchroomd frame. Het bijzonder aan dit frame is, is dat het standaard is voorzien van een  geïntegreerde koppeling, zo zijn de stoelen zeer eenvoudig en snel aan elkaar te koppelen. In 6 PPL kleuren en diverse stofgroepen.

CONTACT

www.receptie-balie.nl
Toermalijnring 1600
3316 LC DORDRECHT
Tel: 078 617 65 30

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30