De leverancier voor uw wachtkamerinrichting

 

BALIE Z2

Ontvangstbalie Z2, prachtig Italiaans design met: pure lijnen en een heldere vormgeving. Functionaliteit en vormgeving komen samen in dit moderne ontwerp, waarbij er een ruime keuze beschikbaar is in opstellingen en afmetingen.

 

Zo is Z2 leverbaar in 6 standaard modules met per module 3 verschillende afmetingen, het gaat hierbij om de volgende opstellingen: 1) een rechte opstelling, 2) een rechte opstelling met 90º eindhoeken, 3) een L-opstelling, 4) een U-opstelling, 5) een opstelling met 3 werkstations en 6) een opstelling met 2 werkstations en een lage counter.

 

Daarnaast is het ook mogelijk om een balie samen te stellen met behulp van losse modules. Wij adviseren u hierbij graag vrijblijvend, zodat we samen met u een balie opstelling ontwerpen, die in de beschikbare ruimte het beste tot zijn recht komt. We maken hiervoor een 3D ontwerp (met behulp van ons speciale tekenprogramma) zodat er een duidelijke visualisatie ontstaat. Samen met u kijken we vanuit verder naar de mogelijkheden.

 

Z2 is vervaardigd uit duurzaam melamine en afgewerkt met fraaie verstekhoeken van 45º. De onderstellen zijn uitgevoerd in metaal.

De baliemodules, zijpanelen, (top)bladen en lage counters van Z2 zijn uitgevoerd in duurzaam melamine en leverbaar in 3 kleuren. De opzetelementen kunnen naar keuze worden uitgevoerd in de 3 melamine kleuren of in 6 lakkleuren. Voor de metalen delen van de receptiebalie is er keuze uit 2 kleuren.

Melamine kleuren
Lakkleuren
Metalen elementen

ACCESSOIRES & ELEKTRIFICATIE

 • Bekabeling en elektrificatie mogelijkheden
 • LED verlichting onderzijde en/of boven het werkblad

BEKIJK OOK:

IMPRESSIES

KLEURRIJKE WACHTKAMERINRICHTING

STIJLVOLLE RECEPTIERUIMTE INRICHTING

MODERNE DESIGN STOELTJES IN WACHTKAMER

 

TIPS!

 • Tip 1

  De receptie/wachtkamerruimte is dé eerste indruk van uw bedrijf. Zorg daarom voor een verzorgde inrichting, passend bij de identiteit van uw bedrijf!

 • Tip 2

  Zorg ervoor dat uw klanten, zakenpartners en bezoekers zich op hun gemak voelen tijdens het wachten. Zo gaan zowel zij als u fijner een gesprek of behandeling aan.

 • Tip 3

  Zorg voor afleiding tijdens het wachten, leg een stapeltje tijdschriften neer, zorg voor een speelhoekje voor de kinderen en biedt uw wachtenden eventueel een kopje koffie aan. Hierdoor lijkt het wachten korter, dan werkelijk het geval is.

Receptie-balie.nl

Toermalijnring 1600 | 3316 LC | DORDRECHT | T: 078 617 65 30